Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Деян Донков биел гаджетата си, защото си пада по мъже?

отпечатай новината

24.07.2013 16:45 | Видян 3059 пъти

Деян Донков биел гаджетата си, защото си пада по мъже?

Участникът в "Къртицата" Деян Донков тайно си падал по мъже. Това е мнението на изтъкнати български психолози, които от известно време следят отблизо поведението на актьора. С това специалистите обясняват огромната агресия, която звездата изпитвал към жените и която демонстрирал като редовно биел интимните си половинки, пише kliuki.net.

Припомняме ви, че истинската същност на сочения за секссимвол Донков лъсна по време на участието му в риалити формата "Къртицата". Актьорът влезе в базата заедно с половинката си Радина Кърджилова, а зрителите станаха свидетели на грубото му и агресивно поведение към нея неведнъж. Донков уж обеща да се поправи в името на любовта им и да преосмисли държанието си към нежната актриса. Звездата дори тръгна на психолог, за да овладее проблема с нервите си.

Терапията обаче изглежда не само, че не помага, ами и проблемите на Донков са се задълбочили. Свидетели разказват, че са видели как актьорът за пореден път налага здраво половинката си по време на морската им почивка. Двамата влюбени се забавлявали в заведение на родното Черноморие, когато Донков за пореден път изпушил и започнал да крещи на гаджето си.

Радина се разплакала, което очевидно съвсем вбесило актьорът. Донков хванал главата на половинката си и започнал зверски да я удря в масата. Ситуацията била толкова ужасна, че намиращите се в заведението чужденки се разпищели от страх, а охраната се наложило да се намеси, за да спаси Кърджилова от лапите на развилнелия се Деян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !