Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Бакалова и Гуркова спънаха Ирен Онтева за "Мис България"

отпечатай новината

28.07.2013 09:06 | Видян 4369 пъти

Бакалова и Гуркова спънаха Ирен Онтева за

Кой не знае Ирен Онтева?! Кой не е слушал за нея?! Макар че, ако се позамислим, напоследък манакенката с 20 –годишен стаж на подиума се поизгуби от публичното простраство. Отсъствието ѝ от светския живот кофти медии обясниха с финансова криза, понеже нейният бивш, а май и актуален любим Христо Сираков, с когото имат дете, бил отрязал издръжката ѝ от 3-4 бона месечно на сума около средната заплата. С такива пари не се зарежда "Порше Карера" и не се гледа милионерски син. В края на текста онези, които го прочетат, ще разберат и точната възраст на красавицата – по-грижливо  пазена тайна дори от годините на двойно по-старата Лили Иванова,пише Всеки ден.

Започваме с уникален по невинността си репортаж от вестник "Сега", публикуван преди 13 години, преди да ви разкажем ужасяващата истинска задкулисна история, пред която битовизмите на "Мис България 2013" просто бледнеят: "Част от екипа на "Каналето" се пресели в курорта Албена през изминалия уикенд, за да участва в конкурса за красота "Мис Черно море 2000". Става въпрос за Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

Двамата актьори, естествено, не бяха кандидати за титлата, но пък изиграха главна роля в състезанието. Камен забавляваше публиката между дефилетата на красавиците, а Тончо се бе нагърбил с трудната задача да избере победителката. Тази година тя е 19-годишната студентка от Варна - Ивайла Бакалова. Тя впечатли публиката с ръст от 176 см и почти перфектни мерки на бюста, талията и ханша - 93-60-90. Ивайла е сред призьорките на два от морските конкурси - в гранд-хотел "Варна" и в "Златни пясъци".

Титлата "Мис Черно море 2000" ѝ донесе парична награда от 500 лева и едноседмична почивка за двама в Албена. Нейна подгласничка стана софиянката Ирен Онтева. 22-годишната хубавица също е студентка, висока е 174 см, тежи 53 кг и има мерки 89-60-89". Тя получи 300 лева и също 7-дневна ваканция за двама в курорта”. А сега каква е истината?

През лятото на 2000 г. Ирен Онтева е поставила бойна задача на тогавашния си любим – шефа на варненска фирма за интерсервиз и търговия с бяла и черна техника. Иска да стане "Мис България". Добре, казва големият бизнесмен. Каква сметка си прави той?

 Дочул е, че в България се е върнала съпругата на Илия Павлов – шеметната Дарина. Именно тя, вече знаят в бизнеселита, е убедила държателя на правата за конкурса Иван Славков да ги вземе от "Визаж" и да ги даде на нея. А Илия Павлов не е само приятел на гаджето на Ирен. Той кара цялото лято на Шведския си хотел във Варна.

Предприемачът отива да проси корона от Мултак №1 "Няма проблем", отсича в характерния си стил Илия, на когото хич не му е до миски, понеже по онова време планира и осъществява мащабното празнуване на своята грандиозна 40-годишнина. Партито трябва да се превърне в апотеоз на мощта на него като личност и на  неговата бизнесимперия "Мултигруп".

Въпреки всичко Илия удържа на думата си на първия етап от конкурса. Въпреки мнението на дъщеря си Паола и съпругата си Дарина, той дава короната "Мис Гранд хотел Варна" на посочената Ирен Онтева. Втора остава фаворитката на Павлови Ивайла Бакалова. "Това не е нищо, тепърва трябва да победя на конкурса "Мис Черно море", на който се явяват всички момичета от конкурсите по крайбрежието, за да ме класират за "Мис България", тръшка се Ирен, ако се вярва на разказите на зли езици.

Любимият ѝ прави втора крачка. Подсигурява се с втора титла за фаворитката си. Говори по въпроса с другия летуващ във Варна олигарх Емил Кюлев да я коронова за "мис" на своя комплекс "Ривиера". Той обещава, ала съпругата му Весела, Илияна Раева и най-вече ревнуващата потенциалната конкурентка сред богатите мъже на България Наталия Гуркова, които влизат в журито, се противопоставят на тази идея. Те избират бургаската манекенка Мария Стойкова напук на собственика на интерсервиз и търговия.

Той обаче не губи надежда. Ирен все пак е на конкурса "Мис Черно море", който за късмет също е на северното крайбрежие – в Албена. И там са поставени стабилни основи за бъдещата победа. Но внезапно се намесва факторът Грашнов. Видял на конкурса в Ривиера какви настроения витаят из елита, тогавашният могъщ бос на "Мобилтел" и голям познавач на миските – все пак е бил женен за първата от тях Бранимира Антонова, той се окзва против Ирен.

Приятелят му Тончо е придуман от Грашнов и Дарина Павлова като шеф на журито да избере Ивайла по съвест, а не Ирен с връзки.Така Бакалова си връща на Онтева. Никой изобщо не говори, че по онова време никое от момичетата не е студентка. А Ирен е поизлъгала и за годините си. През 2001 г. тя не е на 22, а на преклонните за кандидатка – първескиня 26 години. На следващите си няколко рождени дни придобилата все пак популярност аутсайдерка ще духа по-малко свещички, отколкото са годините ѝ.

Накрая възрастта ѝ, също като тази на Лили Иванова ще се превърне в анекдот за светското общество, каквато е и до днес. Заради криенето на точните години, Онтева е смятана за отдавна минала 40-те от мнозина. На някого заговорът срещу Ирен може да се стори злостен. Истината е, че като организатор на "Мис България 2001" Дарина Павлова иска да направи перфектно шоу.

Тя не желае скандали с избраното момиче, каквито вече е имало през предишните години, особено през 1997 г., когато миската ни изобщо не е допусната до световния финал. Госпожа "Мулти" отрично вижда, че Онтева притежава пластични подобрения, а в онези години те са абсолютно забранени, особено ако не са добре направени, какъвто е случаят, по световните подиуми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !