НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Гущеров: Не съм пребивал Мария

отпечатай новината

29.07.2013 15:15 | Видян 2810 пъти

Гущеров: Не съм пребивал Мария

Любимият на Мария – Християн Гущеров категорично отрече да е пребивал от бой певицата, защото я ревнува или я е хванал на калъп с един от бодигардовете си. Пред водещо издание той порица журналистическите вариации по темата и предположи, че по всяка вероятност тези публикации са поръчани от бизнес конкуренти, пише skandalno.net.

"Не обичам да говоря за личния си живот, но този път писанията им преминаха всякакви граници. Никога между нас не е имало скандали, дори и тон не съм повишавал. Просто защото не е имало причина за подобно нещо. Няма да навлизам в подробности, но, моля ви, не пишете подобни глупости. Мария е лесно ранима душа и се притеснява при всяка подобна публикация", каза по телефона Християн Гущеров.

Преди около седмица в пресата плъзна слух, че Гущеров редовно поступва Мария. Пред хората се правел на добродушен и хирисим човек, но всъщност бил завистлив и ревнив до безбожие. В същото време култовата изпълнителка се страхувала за живота си по 24 часа на денонощие, не можела да спи от притеснения и криела синините с големи слънчеви очила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !