М. Бакалова с главна роля в US комедия

Актрисата Мария Бакалова получава главна роля в бъдеща...

Сашо Кадиев игроман зарибен по Dota 2

Синът на Катето Евро, Сашо Кадиев обяви в Instagram, че...

Плевнелиев ни вкара в СССР, надмина Бай Тошо

отпечатай новината

29.07.2013 14:48 | Видян 3320 пъти | Гласували 3

Плевнелиев ни вкара в СССР, надмина Бай Тошо

"Если человек идиот, то это надолго", гласи любима реплика от съветска комедия. Сетих се за нея, когато Росен Плевнелиев, бившият комсомолски секретар, направи онова, за което Тодор Живков само бе мечтал. Вкара България в Съветския съюз. Според собствения ни президент сме били "член  на СССР". И да го каже пред Уолстрийт джърнъл.

Защо този човек говори на английски, вместо като всеки уважаващ себе си държавен глава да приказва само на собствения си език и да използва преводач. Освен че не е добър, преводът би предпазил читателя от подобни тъпотии като изреченото от милия Роско. Този ли беше главата на умните и красивите. Мале, мале!

Няма да забравя как преди година и нещо Роско заяви на президента на Чехия, че е бил в родината му Полша. А после се "поправи" като нарече страната "Чехословакия". такава държава не съществува повече от 20 години и чехите са бая чувствителни баш на тая тема, особено тогавашният им президент като дясна ръка на революционера Хавел.

Подобен президент е обида. Но човекът богатее. Стана ясно, че една от няколкото му известни офшорки е набъбнала със 7 милиона, след като немци купиха завода на най-близкия приятел Иво Прокопиев. С което се разбра поради що, неканен и в нарушение на правилата, Роската ходи три-четири пъти до братска Германия, откакто е президент. Имал човекът да урежда важни, но не държавни дела!

автор: Борис Ангелов

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !