Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Емануела счупи пръста на Джина Стоева

отпечатай новината

29.07.2013 17:30 | Видян 3490 пъти

Емануела счупи пръста на Джина Стоева

Бинтовани пръсти и хвърляне на брачни халки - това са само малка част от колоритните сцени, на които станаха свидетели почиващите в Слънчев бряг. Плажуващите на южното ни Черноморие наблюдаваха разигралия се пред очите им сериал с шеговит сюжет. Главните роли в него бяха поверени на…… Емануела и Джина Стоева, пише Блиц.

Не става въпрос за холивудска продукция, а за най-новото им видео "Кой видял – видял". "Режисьорският екип даде идеята да разиграем хумористична сценка ала латиноамериканска сага, но правена в България. С Еми тъкмо паркираме колата пред едно яхтено пристанище, когато виждаме покрай нас да минава страхотен мъж" – разказва Джина Стоева. "Толкова е готин, че замисляме план как да го оплетем в мрежите си. Обаче се натъкваме на проблем – Джина има халка на пръста, която трябва да се скрие и аз се заемам с тази задача” – разбулва пъкления план Емануела.

Мачото, заради когото двете певици за малко да се хванат за косите, е стар приятел на изпълнителката на "Писано ни е", който с удоволствие приел две изключително сексапилни и популярни жени да спорят за сърцето му. Освен че ни пренасят в меката на латиносериалите, Емануела и Джина Стоева са помислили и за мъжката аудитория. В "Кой видял - видял" двете влизат и в образа на красиви амазонки, облечени в оскъдни бански костюми, които подчертават още повече завидните им женски форми.

Инициативата за общия проект дошла от Емануела, която от дълго време обмисляла женски дует. "Нямаше как да не я поканя Джина. С нея вече официално сме съседки. Майсторите на апартамента ми постоянно я тормозят и реших малко да я умилостивя" – споделя с присъщото си чувство за хумор Емануела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !