Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Яна болезнено ревнува Петко

отпечатай новината

30.07.2013 12:00 | Видян 3798 пъти

Яна болезнено ревнува Петко

Болезнено ревнивата танцьорка Яна отново е в истерия. Този път заради новия си приятел Петко Димитров. Певецът Орлин Павлов на няколко пъти намекна публично, че Яна е била много ревнива и това е причината за раздялата им. След като двамата скъсаха, апетитната брюнетка веднага скочи в леглото на плейбоя Петко Димитров. Двамата се загаджиха по време на танцувалното шоу "Денсинг старс" и оттогава Яна е като лепка за ресторантьора, твърдят приятелите му.

Те се кълнат, че напористата Яна имала много добре подготвена стратегия как да го омае. В началото се правела на недостъпна, а след това умело го оплела в мрежите си. Оттогава буквално го е обсебила и не го пуска да ходи никъде без нея, пише България днес.

Двамата изкараха романтично море в курорта Лозенец. Дори най-добрите приятели на Петко не знаеха какво се случва с него. Макар и уж на шега, те създадоха Фейсбук група "Къде е Петко?". "Ние сме близки на Петко и искаме да знаем къде е той", написа негов приятел. Заради бизнес ангажиментите си Димитров се завърна от романтичната ваканция.

Дори в нощния си клуб обаче той всяка вечер е придружаван от танцьорката. Докато ходеше с Орлин Павлов, Яна се кълнеше, че не понася чалга. Любовта ѝ към Петко обаче промени нещата. За да не го изпуска от поглед, тя се кълчи до ранните часове на нощта на участие на Преслава в дискотеката на възлюбения си преди няколко дни.

Акимова стояла до последно, тъй като Преси все пак е бивша и на Петко, а тя искала да се увери, че поговорката "старата любов ръжда не хваща" не важи за тях. Яна доволно позираше и за първи път пред фотообективите, за да докаже, че е с Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !