Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Риана спечели съдебна битка с "Топшоп"

отпечатай новината

01.08.2013 11:10 | Видян 1546 пъти

Риана спечели съдебна битка с

Риана спечели съдебната битка с британската верига за облекла "Топшоп", която пусна фланелки с нейно изображение, без съгласието на поп примата. Съдията от лондонския Върховен съд Колин Бирс постанови, че продажбата на въпросните фланелки "въвежда в заблуждение купувачите на стоката", съобщава bTV.

Според магистрата клиентите са били накарани да повярват, че Риана е дала одобрението си за пускането в продажба на серията. А това сериозно е накърнило имиджа на певицата в света на модата. От своя страна представител на веригата "Топшоп", която предлага облекла на много ниски цени, отрече да е пускала артикула с внушението, че Риана е дала изричното си съгласие за това.

Певицата от Барбадос е поискала парично обезщетение в иска си, но съдиите не се произнесоха по този въпрос в сряда. Риана даде на съд веригата "Топшоп", собственост на британския милиардер Филип Грийн, за това, че в периода 2011-2012 е пуснала фланелки, продавани като "Фланелки без ръкави Риана".

След подаването на иска "Топшоп" смени името на продукта на "Фланелка без ръкави на една легенда". Въпросният артикул носеше щампа на снимка на Риана, направена без нейно позволение по време на заснемането на неин клип в Северна Ирландия през 2011 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !