Новото Ламбо Урус V8

Запознайте се с Lamborghini Urus SE, плъг-ин хибриден...

Не съществува такова нещо като...

Не съществува такова нещо като провал. Или печелиш, или...

Десислава къса с чалгата

отпечатай новината

02.08.2013 10:30 | Видян 3155 пъти

Десислава къса с чалгата

Една от любимките на фолк феновете - Десислава, е на път да скъса завинаги с чалгата. Певицата направи огромна крачка към целта на кариерата си, като записа дует с известния в Ню Йорк изпълнител Алек Сандър, който е българин, успял да пробие с клубна музика. Новата песен няма нищо общо с кръшните ритми, с които Десислава по традиция се изявява, пише Всеки ден.

Още в началото на кариерата си Десислава искала да се занимава с поп музика, но по зло стечение на обстоятелствата успяла да пробие с попфолк. Оттогава тя се опитва да скъса с този стил и изглежда, вече е успяла.

За първи път русокосата изпълнителка набра смелост за запише песен, в която няма и следа от чалга. Увереност ѝ вдъхнали нейните нови най-добри приятели. Това са транссексуалният идол на Ню Йорк Йозмит, който е роден като мъж кореец, но цял живот се е смятал за жена, и гаджето му Алек Сандър. Вторият е нашенец, пробил в САЩ като модел, музикант и продуцент.

Десислава набързо забрави неверния си приятел Азис, с когото ту се караха, ту се сдобряваха. На неговото място в сърцето ѝ вече е поставена ексцентричната двойка, която пристигна в България преди месеци и май няма намерение скоро да си тръгва. Между другото Алек Сандър всъщност се казва Александър Николов. И той, по модел на Десислава, е преценил, че името му ще звучи по-звездно, ако го раздели на две части.

Според запознати една от най-големите фенки на Алек Сандър и Йозмит е Лейди Гага. Тя се кефела на артистичните им идеи и дори понякога с тяхно изрично разрешение ги използвала в клиповете си. Нищо чудно скоро и Десислава да пробва късмета си в Голямата ябълка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !