Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Фестивалът за илюстрация и графика с...

Четвъртото издание на Фестивала за илюстрация и графика...

Откраднаха колата на Йорданка Христова

отпечатай новината

21.08.2008 14:56 | Видян 4781 пъти | Гласували 1

Откраднаха колата на Йорданка Христова

Йорданка Христова остана без колата си, съобщи в. “Стандарт”. Апаши задигнаха возилото на голямата певица в събота срещу неделя, точно по време на лунното затъмнение, от двора на вилата й в Царево. Сутринта звездата видяла, че нейното Алфа – Ромео 156 го няма. Първо помислила, че някое от децата се е обслужило, без да информира родителското тяло. После обаче фактите се оказали доста по-различни.

“Не мога да гадая дали крадците за знаели, че това е моят автомобил, или не. Всъщност няма значение. Имам и застраховка, но по-важното е, че ритъмът ми на живот е нарушен. Аз съм постоянно на път и колата ми беше като втора къща. В нея имам всичко – от дисковете до обувките за сцената. Тепърва ще установявам какво ми е изчезнало. Чудя се какво толкова са й харесали – през последните две години и половина съм навъртяла с нея 80 000 километра. Може би пък някой си е търсил превозно средство, за да се прибере у дома”, добронамерено коментира знаменитата дама, която като поклонник никога не задържа негативни мисли.

Преди вечер певицата направи триумфален концерт в амфитеатъра в Созопол, където получи еуфорични аплодисменти. В събота ще пее в Свети Влас. “Добре че братовчед ми е в Лозенец. Той ще ме вози из Черноморието. Иначе не знам как ще се справя с натоварения си график”, казва Данчето.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !