Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Миленита подгрява Лили Иванова на морето

отпечатай новината

05.08.2013 14:30 | Видян 2259 пъти

Миленита подгрява Лили Иванова на морето

Ексцентричната Миленита ще подгрява примата на българската естрада Лили Иванова на концерта й на морето. Грандамата на музиката ни ще направи ексклузивно шоу в Hacienda Beach, Лозенец, придружавана от своят оркестър. Сцената ще бъде специално изградена във водата около плажа на Hacienda.

През есента на миналата година тя направи концерта на годината, препълвайки с почитателите си столичната зала "Арена Армеец". Сега е на път да взриви и публиката край морския бряг.

Миленита ще бъде първата, която ще подгрява публиката. Очаква се тя да изпълни хита си „Черни котараци", който влезе в Топ 100 на България за 2010 г., и е популярен със закачливия видеоклип с участието на Юлиян Вергов.

До края на 2013 г. певицата, смята да издаде албум, който ще бъде трети поред в музикалната й кариера. Освен с музика, Миленита е известна и с превъплъщенията си като актриса. Най-известни са ролите й в лентата "Лора от сутрин до вечер" и сериала "Под прикритие".

Концертът на Лили Иванова е на 7 август. Местата за него са ограничени, а цената е между 50 и 100 лева. Билети могат да се закупят от Hacienda Beach.

Снимка: Агнес Асенова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !