Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Куката залюби дъщерята на Фатик

отпечатай новината

06.08.2013 09:00 | Видян 3057 пъти

Куката залюби дъщерята на Фатик

Двойна раздяла е белязала новоизлюпената връзка на актьора Мариан Вълев и невръстната студентка в НАТФИЗ Александра Тюркмен, дъщеря на покойния бос Филип Найденов - Фатик. Чаровният злодей от "Под прикритие" Куката прекъсна отношенията си с красивата певица Ирина Флорин, а малко по-рано наследницата на митичния подземен шеф заряза актьора Явор Бахаров, научи "Всеки ден".

Всъщност, както приятелите на Вълев, така и на Флорин бяха убедени, че отношенията им няма да просъществуват дълго време. Макар и пламнали със страст, а впоследствие подплатени с увещанията на Куката, че къса с имиджа си на парти звяр, беше ясно, че той няма да улегне току така и ще посегне отново към забранените субстанции, на които е фен.

"Ирина е прекалено улегнала за него, нищо че са на едни години и много повече си отиват като двойка, отколкото с 20-годишните девойки, с които той се мъкне по заведенията", категорични са приятелите на лошия герой. Увлечен по Флорин и стреснат от катастрофата, която преживя "Пак много изкара", коментираха скептични другари по чашка на актьора.

В последния месец той рязко изчезнал от елегантния живот на кадифената певица и отново се появил като постоянно присъствие по софийските и черноморски нощни заведения с нова мадама под ръка, два пъти по-малка на възраст от неговата. Новото му гадже Александра не била чак такава изненада за компанията, защото с Вълев отдавна се засичали по баровете.

20-годишната студентка от своя страна също била по живота и именно по тази причина хлътнала по Куката и овреме зарязала Бахаров, който макар и фен на леките забавления, не бил в категорията на ветерана Мариан. От няколко седмици двамата са неразделни, а бившите им половинки по-скоро с облекчение констатираха, че гърненцето се е търкулнало и си е намерило похлупака.

Самата Флорин обаче също не стои на сухо. Според мълвата изпълнителката на "Цвят лилав" отскоро имала връзка с 30-годишен бизнесмен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !