Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Тайните звездни сватби

отпечатай новината

06.08.2013 10:15 | Видян 1986 пъти

Тайните звездни сватби

Около известните личности винаги се шуми много. Често звездите са преследвани от папараци, а почти ежедневно клюкарски издания издават подробности за техния личен живот.

Особено голям интерес сред обществеността и медиите предизвикват двойките, в които и двамата партньори са добре познати личности. В този случай запазването на неприкосновено лично пространство изглежда почти невъзможно.

Все пак има звездни двойки, които умело успяват да скрият важни моменти от своя личен живот, за които светът разбира едва след като те са се случили. Доказателство за това са тайните звездни сватби – церемониите, на които едни от най-популярните личности се вричат във вечна вярност. Дори толкова важно събитие като сватба може да се случи тайно, стига бъдещите младоженци да се постараят всичко да остане извън медийното полезрение.

Две от най-влиятелните звезди от музикалния шоубизнес – Бионсе и Джей Зи, успяха да си кажат „Да“ на тайна сватбена церемония на 4-и април 2008 година в Ню Йорк. За събитието се разбра по-късно, а едва през октомври същата година Бионсе показа кратък видеоклип от сватбата си по случай своя трети албум I Am . . . Sasha Fierce.

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг също се ожени тайно, използвайки своята изобретателност и предпазливост. През май 2012 година той поканил по-малко от 100 приятели и членове на семейството, за да отпразнуват дипломирането на неговата любима Присила Чан. Едва на церемонията гостите разбрали, че всъщност ще присъстват на сватба, пише Dnes.bg.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !