Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Марк Уолбърг посъветва Бийбър: Стегни се!

отпечатай новината

08.08.2013 15:15 | Видян 1849 пъти

Марк Уолбърг посъветва Бийбър: Стегни се!

Марк Уолбърг се обърна публично към Джъстин Бийбър и му даде следния съвет: "Бъди добро момче, вдигни си панталоните и спри да пушиш трева!", предаде tialoto.bg. Марк, който преди да стане успешен холивудски актьор, градеше кариера като рапъра Марки Марк, има опит с това да бъде лошо момче и смята, че от позицията на своя опит, има с какво да вразуми своенравния тинейджър, пише още fakti.bg.
 
19-годишният Бийбс напоследък не спира да се държи грубо с полицаи, фенове и фотографи. Наскоро дори наплю един DJ в нощен клуб в Кливланд, за което го глобиха.
 
Всички тези инциденти не са чужди за 42-годишният Марк, който също е имал проблеми с полицията в Бостън много пъти като тинейджър. Наскоро Уолбръг сподели, че също е употребявал наркотици като млад, но някак си е успял да поеме по правия път Критичният Марк призова канадската суперзвезда чрез вестник "Sun" със следните думи: "Джъстин, чуваш ли? Не бъди лошо момче, вдигни си панталоните и направи майка си горда. И спри да пушиш трева!"

Причината Уолбърг да е загрижен за певеца е, че той все още вярва, че сегашните му проблеми не са толкова лоши, колкото той е имал на същата възраст.
"Той живее в друго време. Аз бях в затвора, а той не е бил. Но все още за него има опасност да излезе извън контрол, ако продължава по сегашната си траектория", каза Марк. "Той трябва да разбере, че тази кариера може да бъде краткотрайна. Аз имам сценарий за филм, в който той може да получи роля, стига да иска. Така може да направи своя дебют в киното. 7-годишната ми дъщеря Ела Рей е голям фен на Бийбър и аз искам да работя с него."

Снимка: ЕРА/БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !