Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Наша танцьорка в клип на Ищар

отпечатай новината

14.08.2013 13:00 | Видян 2331 пъти

Наша танцьорка в клип на Ищар

Българската красавица Индира Касимова е главно действащо лице в новия клип на Ищар, научи blife.bg.

Хубавицата се включи във видеото към Get Loud, в което виждаме още китариста Бисер Иванов. За реализацията на проекта световноизвестната блондинка избра доказания ни режисьор Васил Стефанов.

"За мен това е едно страхотно постижение. Благодаря на Васил Стефанов, с когото сме работили по много други проекти. Преди време той ме покани да участвам като не ми каза кой е изпълнителят. Каза само, че става дума за световноизвестен изпълнител и аз поех ангажимента", разказа Индира в "Сладки приказки" по TV7.

Наложило й се да усвои изкусните движения в арабските танци.

"Моята роля беше на арабска танцьорка, макар че аз цял живот съм се развивала в модерния, класическия балет, спортни и латиноамерикански танци. Особена отговорност е да танцуваш пред такъв човек, а впоследствие така стана, че тя ме аплодира и си разменихме контакти за бъдещи проекти", добави още българката.

Всъщност тя е единствената танцьорка, която Графа позволява да се качва до него на сцената.

"Вече четвърта поредна година обикаляме с Графа сцените из България. Имах удоволствието да се снимам в три негови клипа. Преди време се запознахме на рождения ден на един справочник, после ми дадоха възможност да се изявя с него на едни музикални награди. Той и целият екип ми дават пълна свобода на сцената", обясни още тя.

Снимка: Дориян Тодоров

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !