Дилемата на принц Хари дали официално...

Принц Хари прекъсна сериозна връзка с Обединеното...

Откриване на Българския павилон на...

60-то Венецианско биенале на изкуствата с куратор...

И фризьорски салон подкрепи инициативата "И аз мога"

отпечатай новината

23.08.2008 09:00 | Видян 8743 пъти | Гласували 2

И фризьорски салон подкрепи инициативата

 „Милен Василев” е  първият фризьорски салон в България, който подкрепи инициативата на И АЗ МОГА за създаване на Медицински център за деца с увреждания в Студентски град.

В него могат да бъдат закупени аксесоари I Can Too на фондацията: www.icantoo.eu  / Gift Guide, финансиращи създаването на Медицинския център.

Идеята продуктите да се предлагат в салона се роди: „...съвсем спонтанно, когато чух за инициативата по радиото, а мой колега отиваше да си купува тениската I Can Too”- сподели Милен Василев – управител на фризьорския салон и представител на Paul Michael за България.
„Инициативата е много благородна и смятам, че всеки един от нас трябва да се почувства отговорен да помогне както може”, смята Милен Василев.

В инициативата И АЗ МОГА се включиха известни личности като Краси Балъков, група D2, Игор Устинов, Дидие Щьосел, Маги Халваджиян, Ширин Местан, Белослава, Мария Илиева, Руши Виденлиев, Иван Лечев, Tеодосий Спасов, Живко Петров и Ангел Заберски, Маргарита Ралчева, Денис Ризов и др.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !