Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Веселин Маринов с нова жена

отпечатай новината

15.08.2013 16:15 | Видян 2334 пъти

Веселин Маринов с нова жена

Шлагерният изпълнител Веселин Маринов, който година и половина ближе рани след скандалния си развод с невярната си съпруга Цветанка, вече я е прежалил, видяха бдителните папараци. Той вече има нова жена до себе си! При това – доста по-красива от предишната, пише Уикенд.

На концерта му ма площада в морското градче Царево, където представи новия си албум, озаглавен с меланхоличното име "Носталгия", гласовиткото от Полски Тръмбеш бе следван по петите от непозната руса дама.

Докато неговата спътница похапваше салата от домати с бяло вино, певецът жадно пийваше диетична кока-кола. Той погълна газираната напитка буквално на един дъх, сякаш е рекламно лице на марката. Тя го гледаше право в очите и мило му държеше ръката в редките моменти на уединение. Возеше се в неговата кола, а накрая се прибра в хотелската му стая. Очевидно са повече от приятели.

Според официалното обяснение на Веско блондинката е само организатор на лятното му турне по Черноморието и освен за концертите му, отговаряла и за продажбата на касетки с последните албуми на певеца. Всяко лято Веско прави турне в няколко морски града, но за първи път бил съпровождан и от асистентка.

Негови колеги от естрадното съсловие обаче намекват, че Веско имал нещо повече от служебни отношения с шармантната дама. На този етап обаче са в „отворен прозорец” – тоест не живеят заедно, събира ги само страстта. Веско сам призна, че е много наранен след предателството на Цветанка и надали скоро ще погледне на сериозно друга жена.

Изпълнителят на „Горчиво вино” призна пред публиката, че Царево е от любимите му места по Черноморието и с носталгия си спомнял за времето, когато е идвал на море тук с родителите си. "Тази моя слабост идва от няколко неща и първото е, че градът успя да се съхрани архитектурно. И новите хотелчета са някак си вписани в него. Тук имам трима-четирима приятели, които ми дават спокойствието и уюта когато идвам във вашия град", сподели пред царевската публика певецът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !