Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Ивайло сменя маслото на Кеца

отпечатай новината

18.08.2013 09:01 | Видян 1308 пъти

Ивайло сменя маслото на Кеца

Ивайло Манолов, импресариото на певец №1 у нас Васил Найденов, сменя маслото на лимузината им всеки месец. Това е изрично изискване на Кеца, който си дава сметка, че през лятото двамата със сподвижника му навъртат хиляди километри на седмица и смазката губи качествата си, пише Уикенд.

"Случва се през юни, юли, август и септември за седем дни да пътуваме по 3-4 пъти до морето и обратно заради многото ми участия. Ивайло, който управлява автомобила, знае колко Васил Найденов и Ивайло Маноловдържа всичко да е изрядно", сподели тези дни пред пресата естрадната легенда.

Той настоява за предпазни мерки, защото в миналото с импресариото му неведнъж са катастрофирали. Най-сериозният им инцидент бил през септември 2002 година. Тогава Васил имал ангажимент с "БГ радио" в НДК, а после с Ивайло трябвало веднага да тръгнат за Търново, където били канени на парти на лекари в централния хотел.

В НДК обаче ги забавили и потеглили по-късно. Валял дъжд, а Манолов карал мерцедес със задно предаване. Преди Велико Търново на един от завоите колата поднесла и се завъртяла 3 пъти. За щастие Господ пожалил най-популярния ни певец и колегата му и въпреки ПТП-то, участието пред докторите се състояло

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !