Гаджето на Явор Бахаров влиза във...

Опасната красавица с бурен характер ще атакува приза от...

Шеф Манчев показа извънбрачния си син

Шеф Манчев показа новото си бебе, което се явява трето...

Икебаната в скандал за 30 лева

отпечатай новината

16.08.2013 11:00 | Видян 1338 пъти

Икебаната в скандал за 30 лева

Скандалите преследват Деян Неделчев, независимо че той се определя като позитивен човек, който страни от неприятностите. Само с ирония на съдбата може да се оприличи набутването му в абсурден спор, за който той дори не подозирал, камо ли да го търсел.

След излизането си от "Къртицата" Икебаната разширява контактите си и извън поп музиката. Той дори бе атракция на сватбата на Емануела. Общи познати го препоръчали наскоро на фолкпевицата Рени. Живеещата със семейството си в Израел изпълнителка от зората на фолка смятала да се възроди с нов хит у нас. Логично поканила актуални имена, които да подсилят интереса. Спряла се на Икебаната и на рапъра Устата. С тях двамата щяла да записва трио и да снима клип, пише Уикенд.

Отишъл Деян на записите, без да поставя предварителни условия на колежката. Свършил работа, но нещо не се получили нещата. Рени се направила на свръхвзискателна и го помолила да презапише партиите си, защото не била доволна как пее. Добрякът Деян не възразил, въпреки че за разлика от забравената чалгаджийка, има доста мощен глас.

На тръгване от студиото най-неочаквано започнал да се води разговор за пари. Обикновено поканеният получава хонорар от канещия или пък си стисват ръцете, ако са на приятелска договорка. Тук Рени казала, че Икебаната трябва да си плати своя дял. Певецът почнал да мига неразбиращ.

Поискано му било да заплати една трета от студийното време – сума, равняваща се на около 30 лева. Така щял да направи и Устата. Започнали грозни препирни, обиждащи и двете страни, но най-вече този, който ги провокира. Неделчев звъннал на Устата и го попитал би ли участвал, плащайки си. Рапърът отговорил, че тая няма да я бъде. Рени си отворила устата, че ще трябва да си поделят и разходите и по бъдещия видеоклип.

"Това не е професионално, такова нещо не съм видял никъде! Да те ангажират и да те накарат да си платиш", подскача от недоумение Деян Неделчев. Още повече го влудила репликата, че този проект щял да му направи реклама.

"Аз нужда от реклама нямам, а от пари и от участия! Вадя хит след хит, на екран съм, познават ме всички, объркала си се нещо", сопнал се той на колежката. Той все пак би дозаснел видеоклипа към бъдещата песен, стига Рени да се откаже от безумните си "оферти".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !