12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Купуват Анелия за 2 милиона

отпечатай новината

16.08.2013 13:00 | Видян 2229 пъти

Купуват Анелия за 2 милиона

Пловдивски бизнесмен дава 2 милиона лева, за да има Анелия за съпруга. Той обещал на фолкаджийката да ѝ свали звезди от небето, само и само да се съгласи да мине с него под венчило. Бившата половинка на Коко Динев все още се прави на недостъпна, но вече е на крачка да му каже "да", пише Всеки ден.

"Готова съм за втори брак", сподели наскоро Анелия. Фолк звездата призна, че има сериозна връзка и й трябва още съвсем малко, за да се увери напълно, че може да скрепи с подпис новата си любов. Оказва се обаче, че това "малко нещо" всъщност са доста пачки, похарчени в нейна чест.

Последнадата клюка твърди, че любимият на Анелия е баровец от Пловдив, който въобще не пести пари за нея. Той смятал за въпрос на чест да задоволява всяка нейна прищявка. Затова й обещал, ако се съгласи да се омъжи за него, да ѝ купи голям апартамент и да го обзаведе, както тя си поръча.

По първоначални сметки това щяло да му излезе около 700 000 лева, но бил готов да похарчи и повече. Освен това ѝ предложил да я оборудва с чисто нова кола. Певицата вече си била харесала "Порше" за 300 бона. Това обаче не било достатъчно за нея.

Тя искала още да ѝ се купуват дрехи, обувки и скъпи бижута. Само за бъдещия годежен пръстен ухажорът на звездата смятал да похарчи над 10 бона. Отделно от това бил готов да пръска пари и по дъщерята на певицата - Ивон. Засега тя не искала други деца, защото не била уверена, че бъдещият ѝ избраник ще се грижи за малката, ако има и собствено бебе.

Красавицата държала още на инвестициите в нови песни и клипове, за които също ѝ трябват много пари. Грубите сметки показват, че само преди евентуалната сватба мераклията трябва да даде 2 милиона. Колко ще се оръси като вече женен мъж, можем само да гадаем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !