12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Алисия показа страхотни крака

отпечатай новината

16.08.2013 13:30 | Видян 7817 пъти

Алисия показа страхотни крака

Фолк певицата Алисия смая феновете си. Изпълнителката захвърли дрехите и си пусна снимки от плажа. На фотосите фолк дивата демонстрира забележително плоско коремче и страхотни крака. При това, без да се притеснява, че по тялото ѝ личат още следите от раждането на сина ѝ, пише kluki.net.

Доскоро Алисия дори не си и помисляше да се разхвърли по подобен начин. Изпълнителката винаги е била повече от скромна, а феновете ѝ рядко можеха да видят нещо от фигурата ѝ по участия, за разлика от други нейни колежки. Откакто се раздели с Ники Михайлов обаче, певицата скъса с всички задръжки. И смело демонстрира страхотното си тяло по плажовете.

Феновете на изпълнителката доволно оплакнаха окото с последните снимки на Алисия. Откакто сдаде титлата на кандидатка за футболна съпруга, изпълнителката стана доста по-смела в снимките си. И далеч не се крие така срамежливо от обектива.

Феновете на изпълнителката направо останаха изумени от факта, че любимката си е пуснала снимка по бански. На плажа, с перфектен тен и плоско коремче, певицата волно вие снага, за радост на почитателите си, които за първи път от години я виждат толкова освободена.

Коментарите в социалната мрежа са повече от красноречиви. Мнозина смятат, че фолк дивата изглежда наистина неустоима.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !