Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тачо оставя Калканджиева на улицата

отпечатай новината

19.08.2013 15:50 | Видян 3736 пъти

Тачо оставя Калканджиева на улицата

Тачо може да вземе половината апартамент на Жени Калканджиева при развода им, пише България днес. Луксозното жилище е взето по време на брака им и може да се окаже, че въпреки изневярата си Стефан няма да остане с празни ръце.

Жени Калканджиева и Тачо обявиха, че се развеждат миналата седмица след 6 години брачен живот. Бившата Мис България дори подчерта, че причината е изневярата на съпруга й с по-младата Зорница Линдарева.

"Под достойнството ми е да участвам в любовен триъгълник. Правим се на семейство единствено за пред детето" – сподели Калканджиева. В дните, когато Жени и Тачо имаха безоблачно щастие, тя решава да купи ново жилище за двамата и детето им Георги.

През октомври 2011 г. тя взима на свое име огромен апартамент от 130 кв. м. в тузарския столичен квартал "Бояна" – сочи справка в търговския регистър. За луксозния имот шефката на "Визаж" е броила около 300 хиляди лева, колкото вървят жилищата в този район. Малко след като прави скъпата покупка, Жени решава да бъде солидарна и дарява половината си жилище на своя съпруг. Така имотът става общ, което означава, че по време на развода Тачо може да претендира за своята половина – разяснява изданието.

В същото време обаче Калканджиева не се оказва изряден платец. За да си позволи скъпото жилище, тя е изтеглила банков кредит, който спира да погасява. В резултат на това тя има наложен запор върху жилището от началото на миналата година. Банката ѝ е наложила възбрана и се оказва въпрос на време жилището да бъде обявено за продан на публичен търг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !