Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Наш модел открива седмицата на модата в Ню Йорк

отпечатай новината

21.08.2013 12:00 | Видян 1585 пъти

Наш модел открива седмицата на модата в Ню Йорк

23-годишната Елена Коларова може да бъде моделът, който ще открие Седмицата на модата в Ню Йорк през септември. Хубавицата от Червен бряг е една от трите финалистки в конкурс за модели. Победителката ще участва на ревю на продуцента и дизайнер Андрес Акино. Елена засега е на второ ямсто, като първата води с 500 гласа, но е много вероятно нашенката да я изпревари.

Българката е бакалавър по морска биология и океанология, завършила е с отличие миналата година Бостънския университет. Едновременно с успешната кариера на професионален модел родната красавица работи като асистент-изследовател в научна лаборатория за синтезиране на ДНК и РНК.

"Аз съм от България и именно там започна моята кариера на модел. Занимавам се с това от 14-годишна и го обожавам. Имам голям опит в различни реклами, промоции и т.н. Като добавка, участвала съм на редица престижни състезания за красота в моята страна и съм спечелила 3 от тях", казва Елена.

Хубавицата е категорична, че е родена, за да бъде пред камера. Миналата година се пробва и в конкурса "Мис Българка в САЩ", а преди пет години пък у нас беше определена за "Най-красивата абитуриентка".

"Чувствам се страхотно, когато работя по нещо, свързано с модната индустрия. Другите ме описват като трудолюбива, отворена и много общителна", допълва тя, пишат от Blife.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !