30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Анджелина Джоли показа злото си лице

отпечатай новината

21.08.2013 14:20 | Видян 3667 пъти

Анджелина Джоли показа злото си лице

На най-голямото фен събитие на Disney - D23, Анджелина Джоли представи пред многобройна публика първите кадри от приключенското фентъзи "Господарка на злото".

В продукцията, която излиза по кината през юли 2014 г., ще видим неразказаната история на най-емблематичната злосторница на Disney – феята орисница Злодеида от класическата анимация от 1959 г. "Спящата красавица", информира iNews.bg.

"Тук съм да представя на феновете "Господарка на злото" и се надявам нейните почитатели да харесат филма, тъй като самата аз от малка имам симпатии към тази героиня. Искахме да я представим правилно, да продължим наследството на класическата анимация и се надявам да сме успели."

С искряща усмивка майката на шест деца споделя едно от личните предизвикателства, пред които се е изправила при изграждането на образа на отрицателната героиня: "Бях много развълнувана, но и много притеснена да играя за тази аудитория - децата, които се срещат със Злодеида за първи път.

Работя със страхотен екип, с който вярвам, че успяхме да създадем различен и очарователен свят, в който искахме да сме сигурни, че ще присъстват и прелестните, фантастични елементи, характерни за филмите на Disney - като красотата и елегантността на Аврора, която Ел Фанинг изигра великолепно. В същото време, главната героиня е отрицателен персонаж, затова трябваше да бъде малко по-секси и подмолна. Трябваше да намерим баланса и това беше най-голямото ни предизвикателство."

Анджелина Джоли показа злото си лице DisneyВ "Господарка на злото" Злодеида е красива и невинна млада жена с прекрасни черни крила, която води идиличен живот в мирно горско кралство, до деня, в който армия човеци нахлува и заплашва хармонията на страната ѝ.

Злодеида се изправя като най-яростната защитничка на земите си, но става жертва на безмилостно предателство, което започва да превръща чистото й сърце в камък. Решена да отмъсти, тя подхваща епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора. Детето расте и Злодеида разбира, че Аврора държи ключа към мира в кралството, а също и към истинското щастие за самата нея.

"Господарката на злото" излиза на 4 юли 2014 г., в кината на 3D.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !