Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Джъстин Тимбърлейк е големият победител на MTV

отпечатай новината

26.08.2013 13:30 | Видян 1947 пъти

Джъстин Тимбърлейк е големият победител на MTV

И макар че направи прекъсване в кариерата си и се завърна тази година с албума The 20/20 Experience, той си заслужи не с една, а с няколко статуетки. Най-престижната сред тях е тази за "Видео на годината", която спечели с песента си Mirrors, пише blife,bg,

Освен това получи специалната награда Video Vanguard на името на Майкъл Джексън за принос в развитието на съвременното музикално видео. Припомняме, че предишни години е била присъждана на звезди като Джордж Майкъл, The Rolling Stones, Бритни Спиърс и Дейвид Бауи.

Тимбърлейк беше и част от голямата изненада на вечерта - събирането на N'Sync.

Момчетата от вече разпадналата се банда изпълниха един от най-големите си хитове Bye Bye Bye. Така дадоха надежда на почитателите си, че отношенията между тях не са съвсем безнадеждни и може да очакваме някоя друга подобна изненада.

Другият голям победител на вечерта бе рап дуетът Макълмор - Райън Луис.

Те бяха избрани за номер едно в категориите "Най-добро хип-хоп видео" с Can't Hold Us и "Най-добро видео със социално послание" със Same Love.

Церемонията донесе признание още на Бруно Марс - "Най-добро мъжко видео" за Locked Out of Heaven, Селена Гомес - "Най-добро поп видео" за Come and Get It, както и Тейлър Суифт - "Най-добро женско видео" за I Knew You Were Trouble.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !