Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Златка Райкова за Моника: Тя е едно голямо нищо пред Николета

отпечатай новината

26.08.2013 14:50 | Видян 5166 пъти

Златка Райкова за Моника: Тя е едно голямо нищо пред Николета

Златка Райкова решително се намеси в горещата клюка, че Валери Божинов бил влюбен в приятелката на Андреа Моника Валериева. Тя просто не може да повярва, че едно такова "голямо нищо", като спряганата за нова фаворитка на футболиста, би могла да бъде конкуренция на Николета.  

"Досега реших да не се намесвам... но вече не мога да не си изкажа мнението!!! Моля медиите да престанат толкова много да провъзгласят Monika!!! Николета е жена с класа и стил! Моника представлява едно голямо нищо пред Николета!!! Моника няма krasotata na Nikoleta kakto и славата!!!", написа емоционално в профила си във Фейсбук Златка Райкова.

Според най-разпространената версия за връзката на Божинов и Валириева, главна инициаторка на интригата е Андреа, която решила да пусне слуха хем за да си направи реклама покрай новото видео, хем за да съживи новините около най-добрата си приятелка Моника, пише Блиц.

Моника Валериева нашумя от клипа на Андреа "Искам, искам" и от техни общи снимхи с лесбо привкус от морето. Божинов, който наскоро си отвори официален профил във Фейсбук, дори се е сприятелил с Моника в мрежата. А после започнал да обикалял лъскави столични кръчми, копнеейки да види Моника.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !