Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Рики Мартин: Бях хомофоб като по-млад

отпечатай новината

29.08.2013 10:45 | Видян 2427 пъти

Рики Мартин: Бях хомофоб като по-млад

Австралийското GQ със сигурност ще изненада своята мъжка аудитория през септември, защото вместо гореща мацка или актьор-плейбой, на корицата си слага Рики Мартин. Не, че Рики не е готин, но той е гей. А появата на хомосексуалист на корицата на мъжко списание е някак странна... или не съвсем.

През последните месеци темата за хомосексуалистите набира все по-голяма скорост. Преди по-малко от седмица поредната холивудска звезда призна, че си пада по мъже – актьорът от "Бягство от затвора" Уентуърт Милър. Мартин го изпревари с няколко години, като обяви своята сексуална наклонност през 2010 г.

В броя певецът, който е баща на близнаците Матео и Валентино, споделя, че преди години е бил хомофоб. "Поглеждам назад и установявам, че преди и аз щях да обиждам гейовете. Бях тотален хомофоб и трябваше да се отърва от това чувство", казва Мартин.

И той го прави и то открито. Част от решението му да признае своята хомосексуалност са синовете му. "Не исках да растат в лъжа и да си мислят, че има нещо нередно в това да си гей, разкрива пуерториканската звезда.

Макар че напоследък Мартин не издава хитове, той продължава активно да се занимава с музика... от съдийската скамейка. Певецът е жури в австралийското издание на предаването The Voice. А ето и какво вижда в участниците в риалити формата:

"Гледам ги и виждам себе си като хлапе. Има страх, раздразнение, несигурност. Когато си млад и някой ти каже, че можеш да направиш нещо по-добре, веднага го приемаш прекалено лично. Помисляш си: "Значи не съм достатъчно добър?". Страхове и съмнения постоянно те разяждат".

Снимка: сп. GQ
Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !