Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Алек Болдуин нападна папарак

отпечатай новината

29.08.2013 12:45 | Видян 1452 пъти

Алек Болдуин нападна папарак

Алек Болдуин нападна папарак, който се опитал да снима жена му Хилария на улицата. Скандалът се разиграл във вторник, когато двойката се разхождала по улиците на Ню Йорк. Актьорът изпаднал в ужас, когато нахален фотограф ги причакал в центъра на града пред магазин за чай и започна да ги снима и да ги разпитва за тяхното бебе, което се роди преди броени дни, пише Lifestyle.bg.

Хилария се опитала да се скрие в магазина, но папаракът я последвал и съвсем преминал границата на търпението на актьора. В този момент Болдуин се нахвърлил върху папарака и го блъснал.Фотографът привлякъл вниманието на околните и те веднага повикали полиция.

"Що за психопат ще преследва жена, която тъкмо е излязла от болницата след раждане и ще я причаква пред магазин за чай?", коментирал приятел на актьора пред сайта TMZ.

Според електронното издание, Болдуин и папаракът заявили пред органите на реда, че нямат претенции един към друг.Това не е първото спречкване на холивудската звезда с представители на медиите. През юни 2012 г. Болдуин удари фотограф на New York Daily News. Половин година преди това нападна служител на CBS.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !