Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Новото гадже на Орлин Павлов - двойничка на Яна

отпечатай новината

29.08.2013 17:00 | Видян 3492 пъти

Новото гадже на Орлин Павлов - двойничка на Яна

Орлин Павлов дълго отричаше раздялата си с танцьорката Яна Акимова, а след като я призна, седмици наред избягваше да се появява с жени в публичното пространство. Тези дни обаче топ папараци спипаха 34-годишния изпълнител с ново гадже, пише Уикенд.

Настоящата му изгора е по-млада от бившата, която му сложи рога с ресторантьора Петко Димитров. Е, и по-закръглена е, но това не я прави по-малко чаровна. Павлов и приятелката му са неразделни от няколко седмици. Танцьорката придружава певеца дори и по участията му извън столицата.

Двойката бе изловена на паркинга на крайбрежно заведение в Лозенец. Певецът имаше служебни ангажименти на морето и за да съчетае полезното с приятното, бе взел със себе си половинката си. Двамата се придвижваха в курорта с Орлин и приятелката му пристигнаха за участието му в Лозенец с кабриолет.

Новата изгора на певеца поразително прилича на бившата му Яна и също като нея е танцьорка.  Хора от антуража на Павлов издават, че той вече е запознал новата си изгора с някои от приятелите си. Аверите си уверил, че окончателно е прежалил и пропъдил от мислите си невярната Яна.

След като 4-годишната му връзка със зеленооката красавица се разпадна, Орлин изпадна в дълбока депресия, припомнят запознати. В момента нямам човек до себе си повтаряше съкрушен до преди месец певецът. Сега обаче е напълно готов за рестарт в любовта. Той буквално дава всичко от себе си, за да потръгне новата му връзка.

И все пак явно Орлин продължава да е привлечен от Яна Акимова на подсъзнателно ниво. Как иначе да си обясним факта, че сегашната му приятелка е като двойничка на предишната му интимна дружка.

А ако се вярва на мълвата, новото гадже на певеца практикува и професията на Яна. Според последните слухове госпожицата също кърши снага за пари, но не е ясно в какво се е специализирала – в латино или ориенталски танци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !