Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Връщат ли се Иван и Андрей в NOVA?

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко...

Фамилията се завръща с втори сезон

отпечатай новината

02.09.2013 11:00 | Видян 1442 пъти

Фамилията се завръща с втори сезон

Тази есен драматичната поредица Фамилията от създателите на едни от най-успешните проекти в новата история на българското телевизионно кино като Стъклен дом, Под прикритие и Революция Z: Секс, лъжи и музика ще се завърне с нови епизоди.

Персонажите на Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова, които работиха заедно и в Стъклен дом, ще разкрият истинските си лица и ще изненадат с ролите си в заплетените сюжетни линии. Във вторият сезон на Фамилията Борис Арнаудов ще даде публична заявка за влизането си в политиката.

Тази крачка ще го направи почти неуязвим за враговете му. По пътя към властта героят на Стефан Данаилов ще изиска подкрепата на близките си до степен, ограничаваща личните им свободи. А когато напрежението ескалира, узурпаторите ще излязат на повърхността.

Междувременно, с огромен риск за живота си Стефан Марков (Блатечки) ще избяга от собствения си капан благодарение на намесата на тайнствения си приятел. Постоянството ще му се отблагодари и в новите епизоди на Фамилията журналистът ще разкрие обстоятелствата около изчезването на голямата му любов (Радина Кърджилова).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !