Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Стенли и Криско в "Музикална академия"

отпечатай новината

04.09.2013 14:30 | Видян 2702 пъти

Стенли и Криско в

Музикалната легенда Стенли и любимецът на тийнейджърите Криско са две от звездите, които влизат в "Музикална академия" на ТВ7. Шоуто стартира на 24 септември, разкри днес неговият продуцент Андрей Арнаудов. Той ще води шоуто заедно с партьора си Иван Христов и Део.

"Поканихме истински големи звезди. Всяка от тях беше ухажвана от всевъзможни риалитита, които им предлагаха огромни хонорари. Но те дойдоха при нас, като в много случаи парите, които им дадохме, бяха по-малко от тези, които им предлагаха конкурентите ни", обясни Андрей пред журналисти.

Всяка седмица в шоуто ще има два концерта - един голям и един преди елиминациите, при които ще отпада по един изпълнител. В "Музикална академия" ще влязат общо 15 души - по 5 "динозаври" на музиката ни, 5 съвременни звезди и 5 неизвестни досега таланти. Зрителите ще проследят цялата им подготовка от ставането от леглото сутрин до излизането на сцената. Тя пък, по думите на Георги Христов, който е част от журито, е невероятна. Другите в журито са Фънки, Люси Дяковска и Здравко от "Ритон". Както "Всеки ден" първо писа, Катя от "Ритон" ще бъде музикален продуцент на групата да доказаните с времето звезди.

Всички участници ще живеят в една обща къща, където ще има идеални условия за репетиция и подготовка за концертите. Там ще ги следят 50 камери, като обаче няма да бъдат снимани в банята и тоалетната. С приоритет на концертите ще бъде представяна българска популярна музика. Чалгата ще бъде табу.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !