Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Джей Ло, Хари Коник и Кийт Ърбан журират на American Ido

отпечатай новината

04.09.2013 15:45 | Видян 2164 пъти

Джей Ло, Хари Коник и Кийт Ърбан журират на American Ido

Дженифър Лопес, Хари Коник младши и Кийт Ърбан са новото попълнение на журито в телевизионното риалити "American Idol", които идват на смяна на вечно раздираните от препирни диви Марая Кери и Ники Минаж, пише btvnews.bg.

От компанията "Фокс" съобщиха във вторник за привличането на новите съдии на шоуто за 13-ия му сезон. Първият състав на журито е изцяло от певци по примера на конкурентното предаване на NBC - "Тhe Voice".

Поп звездата и актриса Дженифър Лопес се завръща като член на журито в риалитито, след като тя журира в него през 2011 и 2012 година. С това си участие тя помогна както на шоуто, така и на своята кариера. Хари Коник младши е уважаван джаз певец и музикант, носител на награди "Грами" и "Еми".

Кийт Ърбан се завръща в съдийския състав на шоуто, след като не можа да разкрие напълно своята личност, непрекъснато засенчван от дрязгите между Кери и Минаж през миналия сезон. Тези женски двубои предизвикаха недоволството на не малък брой зрители.

Риалитито American Idol си спечели симпатиите на публиката, след като откри такива таланти, като Кели Кларксън, Кари Ъндърууд и Дженифър Хъдсън. Но по-новите победители така и не се сдобиха със съшия успех, като този на своите предшественици.

В най-добрите си дни преди 6 -7 години шоуто събираше пред малките екрани около 30 милиона зрители. През 2011 година списание "Форбс" изчисли, че това риалити е най-печелившото откъм телевизионна реклама, като генерираше 6,4 милиона долара приходи на всеки половин час излъчване.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !