12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кърджилова открива сезона в Армията

отпечатай новината

05.09.2013 09:30 | Видян 1680 пъти

Кърджилова открива сезона в Армията

Постановката "Декамерон" открива сезона в Театър Българска армия в Деня на София - 17 септември. В нея младата звезда Радина Кърджилова направи дебюта си на сцената на театъра миналата година. Оттогава спектакълът на режисьорката Диана Добрева по великата творба на Джовани Бокачо беше награден с "Икар" и "Златен кукурикон" за изпълнението на Анастасия Ингилизова в него. Самата Радина пък получи приз "МаксиМ". Сега на "Декамерон" ще бъде връчено отличието за музика "Маестро Димитър Вълчев" - на композиторката Петя Диманова, пише Всеки ден.

От 11 до 18 часа на 17 септември всички са добре дошли из "армейските потайности" в Деня на отворените врати на театъра. Билетите, закупени в този ден, ще са по 6 лева. На 18 септември театралният маратон продължава със "Секс, наркотици и рокендрол" с Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки. На 19 септември Васил Михайлов обира овации в "Завещанието на целомъдрения женкар".

Първата премиера за сезона ще е "Да разлаем кучетата" от Емил Атанасов с режисьор Иван Урумов, музиката е на Дони. В ролите са Васил Михайлов, Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Милен Миланов, Тигран Торосян, Анастасия Ингилизова, Мирослав Пашов. "Емигранти" от Славомир Мрожек влиза в афиша на камерната сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !