12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ицо Сираков: Няма да се събирам с Ирен!

отпечатай новината

05.09.2013 18:00 | Видян 2527 пъти

Ицо Сираков: Няма да се събирам с Ирен!

Христо Сираков категорично отрече слуховете, че ще се събира отново с Ирен Онтева: "Слуховете, че съм се събрал с Ирен Онтева, са изключителни глупости", твърди бизнесменът, известен в светското пространство като Ицо Стоте манекенки, припомня lifestyle.bg.

На въпроса: Коя е жената до него в момента, застаряващият плейбой отвърна, че и самият той не знае и е в процес на търсене на нова изгора. Ирен Онтева пък не желае да опровергае твърденията, че се е върнала при бащата на детето си, и лаконично коментира, че е в чужбина и не иска да говори за личния си живот по телефона.

Ицо Стоте манекенки призна, че с Ирен са в добри приятелски отношения въпреки драмите от миналото, най-вече заради сина им Кристиан, пише "България днес". Клюките на затопляне на любовния фронт между бившите плъзнаха, след като стана ясно, че италианецът Давид Бучолини окончателно е зарязал Ирен. Сираков коментирал пред приятели, че няма да се хване втори път на въдицата на Онтева, при положение че океанът е пълен с риба.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !