Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Сър Патрик Стюарт се ожени

отпечатай новината

09.09.2013 17:30 | Видян 1744 пъти

Сър Патрик Стюарт се ожени

Големият шекспиров актьор сър Патрик Стюарт, известен на публиката и с ролите си в сериала "Стар Трек" и трилогията "Х-Мен", се ожени за дългогодишната си приятелка, певицата и авторка на песни Съни Озел. Двойката бе бракосъчетана от друга жива легенда на британските театър и кино - сър Иън Маккелън, пише btvnews.bg.

Според източник, цитиран от "Ю Ес Уикли", Патрик Стюарт е направил Съни Озел, с която са заедно от пет години и за която се сгоди през март, своя съпруга в неделя. Новината по-късно е потвърдена от самия актьор. Стюарт е публикувал снимка от церемонията в Туитър, придружена от надписа: "Да, женени".

Двойката е бракосъчетана от актьора сър Иън Маккелън. Младоженците не са останали дълго на празненството след сватбата, бързайки да отпътуват на меден месец.

73-годишният сър Патрик Стюарт има зад гърба си два провалени брака. От 1966 до 1990 г. актьорът е бил женен за Шийла Фолкънър, от която има две деца. Бракът му с продуцентката на "Стар Трек: Следващото поколение" Уенди Нойс продължава от 2000 до 2003 г.

Снимка: btvnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !