Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ирен Кривошиева: Омъжвам се за пети път

отпечатай новината

11.09.2013 10:15 | Видян 2122 пъти

Ирен Кривошиева: Омъжвам се за пети път

Актрисата Ирен Кривошиева обмисля идеята да мине под венчило за пети път. Тя признава, че с настоящия си приятел Николай имат най-хармоничната връзка за нея. "Мисля за такова нещо, но вече си давам сметка каква отговорност е бракът. Вече не ми хрумва спонтанно, че ще отида да се омъжвам, както правих преди", откровеничи пред "Всеки ден" Ирен Кривошиева, пише lifestyle.bg.

Двамата с Николай разказват и интересната история за това как двамата са се запознали. По думите на Николай двамата са се срещнали на полето. Кривошиева пък уточнява, че той е оператор и е дошъл в дома й с Люба Кулезич, за да правят интервю. "Срещата ни не беше случайна. Убедена съм в това. Връзката ни е от три години, като през това време той беше в Индия", коментира още Ирен Кривошиева.

Тя разкри, че се е сближила с актрисата Ваня Цветкова по комшийски, тъй като живеят в столичния кв. "Зона Б18", където апартаменти имат повечето актьори. "В момента не се виждаме, понеже тя замина за Америка. Интересното е, че докато бяхме и двете в чужбина, не се срещахме", каза още Кривошиева.

Тя съобщи, че синът й Владо Данаилов е в САЩ, където прави масажи. "Как е в момента, не знам, тъй като не се чуваме често. Той е вече достатъчно голям и не бива да бъда непрекъснато до него. Замина обаче с голямо нежелание. Когато го изпращах на летището, ми каза, че в България се чувства най-добре. Според мен и в САЩ не му е лошо, тъй като там е израсъл", категорична е Кривошиева.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !