Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Божинов: Съжалявам за изцепките във Фейсбук

отпечатай новината

11.09.2013 18:00 | Видян 4515 пъти | Гласували 2

Божинов: Съжалявам за изцепките във Фейсбук

Божинов, който сътвори куп простотии в социалната мрежа, изведнъж се събуди! От положението си на баща на две деца и бивша бъдеща звезда заяви, че се е осъзнал и няма вече да става за резил и дъвка в устата на хората, пише kliuki.ws.

Валери Божинов
сподели пред Спортно шоу Гонг истината за семейния си статут, плановете и разкаянието си. Футболистът категорично отрече, че е намерил заместница на законната си съпруга! Единствената му цел е да си "оправи кариерата", за да не липсва нещо на децата му.

Божинов не разбира защо хората се интересуват от личния му живот като никога не е имал за цел да го изважда на показ, още повече че в държавата имало значително по-големи проблеми от неговите събирания и раздели. "Хората няма какво да ядат, протестират, нямат пари да си платят тока. Обидно ми е и ми в жално от това, което се пише. Едно и също се коментира. И се моля на хората да спрат да коментират", умолява осъзналият се изведнъж 27-годишният нападател.

Твърди, че щуротиите му в нета не целели евтина реклама и ПР, защото не се нуждаел от това. Но тук била обичайна практика от всяка публикация във Фейсбук е да се прави сензационен материал. Допуснал грешка, но се поучил от това.
 
Снимка: Facebook
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !