Първи поглед към новото Bentley...

Bentley представя пръв поглед към новия Continental GT....

Човек влиза в бар, където барманът е...

Един влиза в супер high-tech бар, където робот стои зад...

Гуен Стефани: Моето постижение е семейството

отпечатай новината

12.09.2013 10:30 | Видян 1976 пъти

Гуен Стефани: Моето постижение е семейството

Скоро стана ясно, че Гуен Стефани и законната й половинка Гевин Росдейл ще стават родители отново. 43-годишната певица е бременна с третото си дете и тя и съпругът ѝ кипят от щастие, съобщи сп. "In Touch", пише dir.bg.

"Гуен и Гевин са по-щастливи от всякога. Те се наслаждават на малко тишина и спокойствие, защото иска бебето им да се чувства добре. Двамата вече подготвят всичко за поредния си наследник" - коментират техни близки.

Холивудската двойка вече има две деца – Кингстън (7) и Зума (5), но отдавна копнее да увеличат семейството си. Още през 2010 г. Гуен сподели, че се надява да има трето дете. "Непременно искам трето дете. За съжаление, в момента не се получава. Все пак съм щастлива с това, което имам. Всичко се случва така, както е писано да се случи. Човек не може да планира винаги нещата, нали? Той просто може да опитва", каза тогава блондинката.

"Най-голямото ми постижение до момента е бракът ми. Всеки, който е семеен, знае, че това е трудно. За мен винаги е било най-важно да създам семейство", наскоро сподели Стефани.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !