Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Любовна драма за малката щерка на Стоичков

отпечатай новината

12.09.2013 16:00 | Видян 6771 пъти

Любовна драма за малката щерка на Стоичков

Любовни трепети превзеха двете чаровни наследнички на Христо и Мариана Стоичкови. Дъщерите на известната фамилия – Христина и Михаела, имат съвсем пресни-пресни гаджета. Доста по-интересна и забулена в тайните на Америка обаче е малката щерка на Камата – Христина, която живее отвъд Океана.

Пикантни и съвсем горещи подробности от Тексас и Маями достигнаха до екипа на Шоу. Христина Стоичкова или както я наричат приятели и близки – Крис, има нов мъж до себе си! Избраникът е "наш" човек, с балканска гореща кръв. Казва се Лука Белич, чаровен хърватин, който е взел акъла на една от най-известните футболни наследнички по света. Двамата са заедно едва от няколко месеца и са лудо влюбени. Запознават се в Канзас, където Христина завърши висшето си образование и се дипломира през пролетта.

Родената на 6 октомври 1991-ва Крис завърши престижния университет"„Бъркли" в Канзас. През май за дипломирането ѝ обаче отиде единствено майка ѝ. През това време Христо Стоичков имаше луди дни в България. Тъкмо приключваше сезона в България и нямаше как да изостави "Литекс", а след това, през лятото, започна сагата около ЦСКА.

Екипът ни още в миналия брой написа, че Ицо е променил плановете си и вместо пътуване до Маями, е останал в България заради подготовката около бъдещия конгрес на БФС. Това е една от причините, която го задържа на родна земя. Другата, за която загатнахме, но не разкрихме напълно, е именно новата любов на Христина. Стоичков и Мариана е трябвало да отидат, за да се видят с поредния кандидат-зет доведен им от малката дъщеря.

Цяло лято Христина Стоичкова и хърватското ѝ гадже не спират да лудуват из тузарски курорти първо в Маями, а след това в Тексас. В момента младите влюбени са в Остин (Тексас), където прекарват повече от приятни мигове. Хърватинът се оказал страшен ухажор. Една сутрин госпожица Стоичкова се събудила, а до леглото я чакали два огромни букета с червени рози. "Волим те", написал Лука на Христина.

Но какво стана с предишната любов на Стоичкова? Христина имаше връзка около една година с испанския си приятел Жонатан Сусмозас де Мигел. Бивш тенисист на полуаматьорско ниво. След това започнал да заляга над учебниците и правото и заминал да следва в Америка. С него тръгнала и Христина. Двамата обаче се разделили преди няколко месеца. Според слуховете една от причините е изневяра на испанеца, от която Христина се поболяла и не му простила.

Според близки до Стоичковата щерка двамата млади нямали общо бъдеще. Жонатан искал да се върне в Испания, докато българката настоявала да останат в Америка и да търсят реализацията си. Така се стигнало до логичната раздяла и всеки поел по пътя си. Никак не е за подминаване и фактът, че Христо Стоичков не показвал кой знае какви симпатии към испанския приятел на щерка си.

Дали, защото е фен на "Реал" (Мадрид), което е сигурно и той неведнъж го е демонстрирал, или заради нещо друго, не е ясно, но Камата е бил против сериозна връзка и думи като годеж, сватба, деца и тем подобни. Още в началото на връзката между Христина и Жонатан, наш Ицо се възпротивил наследничката му да напуска семейната къща в Испания, за да замине за Америка. Той се надявал, че тя ще остане в Каталуня, за да довърши образованието си.

Въпреки че един родител не може, а и не бива никога да дели децата си, Стоичков имал повече симпатии към Христина. Това, че е кръстена на него, е най-малката причина. Все още ненавършилата 22 години хубавица е типично копие на легендарния футболист, копирала е характера му до последната подробност. За нея разправят, че била пълно копие на баща си горе-долу същия характер, избухлива, непримирима, постига всичко, което пожелае.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !