Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Най-после Кошлуков се сбогува със зрителите

отпечатай новината

16.09.2013 17:15 | Видян 2502 пъти

Най-после Кошлуков се сбогува със зрителите

В първото издание за сезона на предаването си "Факторът Кошлуков" водещият Емил Кошлуков съобщи за напускането си на No Frame Media и засегна въпроса дали предаването му ще остане в ефира на TV7.

"Напускам No frame Media. Това е компанията продуцент на последните няколко издания на "Факторът Кошлуков". Дали след моето напускане предаването ще остане в ефир е решение, което самата телевизия трябва да вземе и това ще е предмет на разговори през следващата седмица.

И в двата случая - и да остане и да спре, използвам повода да благодаря на едни хора, които не виждате. Това са хората зад камерите и прожекторите. Водещите стъпваме върху техните гърбове и обираме лаврите, а те са тези, които правят цялото предаване", заяви водещият.

Емил Кошлуков. Емил Кошлуков напусна ръководния си пост - председател на борда на директорите на продуцентка компания No frame media преди два дни. Той обяви решението в страницата на предаването във Фейсбук и в личния си профил.

Той остана водещ на най-рейтинговото публицистично предаване в ефира на TV7 "Факторът Кошлуков". Именно в самото начало на днешния брой на предаването си Кошлуков разясни ситуацията около телевизионното си бъдеще. След публичното си изявление водещият покани първия си гост с думите: "А сега да кажем "добро утро" на нашия първи гост, който може да се окаже и последен - министър Драгомир Стойнев".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !