Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Емилия подрекпи Андреа

отпечатай новината

19.09.2013 11:45 | Видян 2677 пъти | Гласували 1

Емилия подрекпи Андреа

След като преди броени дни - на първия учебен ден, Андреа предизвика скандал с появата си в столичното 138 СОУ, където раздава буквари заедно с Валери Божинов. До момента само колежката й Емилия я защити, пише lifestyle.bg.

Еми остави дълго послание в социалната мрежа, където пише, че фолкпевиците не са виновни за всичко.

"Другата тема която искам да засегна е тази за моята колежка Андрея. С двете си ръце заставам зад откритото писмо което е публикувала. Уважаеми, журналисти, хора на изкуството, майки, бащи и българи!!! Всеки от нас знае надписът на народното ни събрание "Съединението прави силата"!

Би следвало да се замислим до колко ние сме обидинени като народ, до кога ще се делим, до кога няма да уважаваме хората които с труда си постигат успехи в собствената си държава.... Не смятам и не съм съгласна с твърдението,че "фолк певиците" са виновни за нашите неуспехи, за това,че няма българско семейство в което да няма работещи в чужбина, за това, че ние "големите деца "издържаме родителите си в България..... Преди да изискваш от държавата си помисли какво си дал за нея!!!", написа Емилия в личния си профил.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !