Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Станка срещу Трвел във ВИПа

отпечатай новината

23.09.2013 12:30 | Видян 2611 пъти

Станка срещу Трвел във ВИПа

Станка Златева ДЪРПА яко пред основния си конкурент за победата във ВИП Брадър Тервел Пулев. Това показват данните за първите 5 дни от маратонското тв шоу в анкетата на най-четения светски сайт в републиката slava.bg. В нея един фен има право само на един глас.

Двамата шампиони предварително бяха сочени за лидери и прогнозите се оправдаха. Станка засега има смазваща преднина. Тя печели към редакоционното приключване на броя на Супер 19’ в 17 часа в петък одобрението на рекордните 56,90% от гласувалите.
Разбира се, нещата тепърва ще се променят, но Тервел Пулев се очертава като единствения възможен конкурент на петкратната световна и европейска шампионка по свободна борба. Той има 23,10 на сто от гласовете.

Багата също беше фаворит до финала на миналия сезон


От самото начало почти до края на края той водеше убедително в подреждането на ВИП Брадърите в края на 2012 година. С един скандал обаче продуцентите го сринаха. Вярно, ММА боецът никога не е имал толкова високо одобрение, колкото колегата си – боркиня. Достигал е до 30 процента или малко отгоре в допитването на slava.bg.
Интересна е и друга аналогия – дълго време втора след него се движеше певицата Бони, пък тя отпадна преди финала на шоуто. Така,

по логиката двама се карат, третият печели победи Орлин

Дълго време той беше трети в допитването и изведнъж дни преди големия финал оглави класацията. Така че нищо не се знае от старта, но тенденциите са очевидни.
Никой от останалите съквартиранти в този ВИП Брадър не печели сериозна подкрепа. Трета е Лияна с крехка преднина от само 8 десети от процента пред Стойко Сакалиев.

Футболистът тепърва ще се развихря и ще стане Къци2

Във ВИПа прогнозират онези, които го познават. Малцина знаят, че той също е от силовите спортове – успоредно с ритането на топка, той е майстор и в борбата самбо. Пък и е взел малък хонорар. А именно това е тайната на успеха във ВИП Брадър. В това състезание никога не печелят уредилите се с високо заплащане. Така  в първия сезон неочаквано при предварително обявени фаворитки Райна и Галя от Каризма (къде ли изчезна тя), Коцето грабна премията. Във втория сезон Десислава договори добри лични условия, но бе унизена от нагласената победа на отчаната съпруга Христина, известна с това, че е жена на приморски гларус. В третия сезон при цялата популярност на Тошо Славков, Ивайла Бакалова, Аня Пенчева лидер се оказа Део. Орлин също елиминира щедро заплатените други участници.

Взелите големи хонорари никога не побеждават в Брадъра

за знаменитости или поне така сочи логиката в 4 от 4 досегашни издания на шоуто от старта му през пролетта на 2006 година до наши дни.  
Анкетата продължава – ако не сте гласували, действайте!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !