Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Яна Грудева свали 1 от Африка

отпечатай новината

24.09.2013 11:00 | Видян 6469 пъти | Гласували 1

Яна Грудева свали 1 от Африка

Дългоочакваното приключенско шоу Африка: звездите сигурно са полудели започна. В него се включи и актьорът и модел Юлиан Костов. Красавецът бързо стана любимец на женската част от аудиторията. Той е роден във Варна на 25 август 1989 г., където завършва испанска гимназия, а междувременно се занимава активно с плуване.

До 20-годишна възраст Юлиан е професионален плувец и става 10-кратен шампион на България за възрастовите групи юноши старша възраст, младежи и мъже, както и бронзов медалист от Балканиадата за младежи през 2007 г. заедно с националния отбор на страната.  За да получи висшето си образование, той се премества в Англия, където в края на 2011 г. става бакалавър по Бизнес Мениджмънт, но в този момент вече осъзнава, че това не е неговото призвание и решава  да пробва късмета си като актьор.

След оспорвано прослушване, на което се явяват 5,200 кандидати, той успява да си извоюва място в Националния младежки театър на Великобритания и е един от малкото чужденци, приети в програмата. Известни имена, свързани с тази академия са Даниел Крейг, Орландо Блуум, Сър Елтън Джон, Колин Фърт. След завършване на курса си там с помощта на агент Юлиан се снима в множество реклами, за клиенти като Gilette, Sky Sports, Xbox, Batiste, Lucozade и Chevrolet, разкрива Супер 19'.

Сред изявите му има и два музикални видеоклипа. От декември 2012 г. Юлиян е в България заради главната си роля във филма Код Червено на Валери Милев, който ще излезе по кината през октомври. Очаква се да го видим още и в ролята на британски злодей в Корпус за бързо реагиране 2, който ще бъде в киносалоните през февруари 2014. Предстоят му снимките на още 3 филма – две главни роли на английски и една поддържаща на италиански.

Нов пикантен слух се разнесе в тв среди още на партито за старта на риалитито.Според клюката тв водеща Яна Грудева е новата сърдечна тръпка на родния Де Ниро. Според мълвата, искрата между двамата е пламнала именно на Черния континет. Преди да заминат пък наблюдателни фенови са ги видели да се натискат доста страстно в столично заведение. Видимо на градус, влюбените открито демонстрирали чувствата си. За момента Яна категорично отрича всички слухове и твърди, че има любов извън границите на България с тайнствен чужденец.

"Сега съм влюбена. Имам си някого, с когото ми е повече от приятно да прекарвам времето си. Аз много се влияя от човека срещу себе си. Ако той ме предизвика по някакъв начин, мога да бъда по-романтична, по-секси или агресивна. Но това е химията между хората, въпрос на взаимодействие. Падам си по тъмните мъже и по такива, които не се държат дръпнато. Но най-важна за мен е химията - да усетя, че това е мъжът на живота ми и искрата да се възпламени", сподели преди време Грудева, като не даде повече жокери за самоличността на избраника си.

Колеги на хубавата Яна твърдят, че двамата са заедно от поне месец, но тв водещата не гледала на отношенията им сериозно. Запознати с характера на бившата манекенка споделят, че мъжете бързо ѝ омръзвали. За връзките на Яна се говори от доста време, като близки до брюнетката са категорични, че тя просто се забавлява и не си пада по сериозните връзки. Преди време често свързваха името ѝ с покойния силов бос Георги Илиев. Според светските клюкари двамата били любовници малко преди смъртта му. Грудева попаднала в полезрението му като манекенка в модната агенция Ексграунд.

"Възможно е да сме били в една компания, тъй като модната агенция беше негова собственост, но за това дали съм имала някакви интимни отношения с него, дали сме били любовници, моят категоричен отговор е "Не", коментира неведнъж брюнетката. На друго мнение обаче са врели и кипели в шоубизнеса, които твърдят, че често са засичали Яна с Главния. В последните месеци от живота си той не пропускал да се възползва от възможността да бъде с красавицата.

Яна бе омотавана и в романс с Николай Цветин-Близнака, който е един от лидерите на групировката ВИС още по времето на братя Илиеви. В листата с непотвърдени любовни завоевания на Яна фигурира и звездата на Народния театър и сериала Под прикритие Захари Бахаров. Според мълвата двамата са изживели гореща авантюра в началото на тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !