30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Графа: В музиката трябва да има уважение

отпечатай новината

24.09.2013 15:30 | Видян 1526 пъти

Графа: В музиката трябва да има уважение

"Общо взето не съм се спрял през последните две години. Обикаляме, както и разбира се нашите артисти от Monte Music и често се засичахме по сцените. Междувременно подготвихме и новите песни, които излязоха съвсем скоро (за "Зелената песен на България", тези на Михаела Филева, Били Хлапето, Дивна и моя милост)", обясни той пред камерата на BLife.

В края на октомври певецът тръгва на поредното турне тази година, само че този път то е с благотворителна цел.

Организира го заедно с УНИЦЕФ и се казва "Заедно за децата на България". Музикалната обиколка ще мине през седем родни града, като големият финал е на 12 ноември в София. Освен Графа, на сцената ще се качи и цяла банда, с която ще забавляват публиката. Най-важното от всичко обаче е това, че 50% от приходите от билетите ще отидат за благотворителност именно за деца.

"Много мои колеги се включват в благотворителни кампании, за което им свалям шапка, защото в тези трудни години виждам, че имат сърца и успяват да бъдат част от добри каузи", допълни още Влади пред BLife.

Преди няколко месеца Графа ни показа, че дори и когато е на море не почива. За целта си беше направил импровизирано студио, където сътворил някои доста приятни неща за слушане. Там написал песента на Михаела Филева "Приливи и отливи", част от новото парче на Били Хлапето и Дивна, както и финала на новия сингъл на VenZy, който трябва да излезе най-късно до края на октомври.

"Натоварено лято, сега пък предстои една много натоварена есен, защото сме музикални продуценти на "Музикална академия". Там ще има много изненади, грандиозни неща и музикални предизвикателства. Амбициозен проект, който ще изненада хората, защото е авторски на Иван и Андрей.

Мисля, че ще преобрази представите ни за шоу.

Много интересно противопоставяне ще видим. Ако има колегиалност ще е най-добре, защото имам чувството, че това липсваше през годините - уважението към по-утвърдените изпълнители от по-младите. Трябва да има уважение в музиката, по цял свят е така", казва Графа.

Той и екипът му ще се постараят да балансират нещата в новото риалити на TV7. Определено задачата им няма да е лесна и те добре разбират това. На помощ обаче идва група "Акага", която ще отговаря за музиката.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !