Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Лора се крие от Део

отпечатай новината

25.09.2013 16:20 | Видян 2852 пъти

Лора се крие от Део

Лора Караджова отбягва бившето си гадже Део. Двамата бяха на турне с още куп известни родни изпълнители, но така и не стопиха ледовете помежду им, пише България днес.

Бившите се качваха на сцената по различно време и веднага след това тръгваха в противоположни посоки. След всяко участие изпълнителите се събирали на общ купон, но Лора и Део се задържали в общата компания най-много пет минути.
Макар да запазват привидно добри отношения, всъщност дъщерята на Данчо Караджов се опитва да стои максимално далеч от бившия си.

Двамата се разделиха през пролетта, а малко след това Део заби танцьорката от "Денсинг старс" Елена. Още по време на шоуто зрителите станаха свидетели на драмата на бившите. Лора трябваше да изпълни новата си песен в шоуто и след това да говори пред водещата Алекс Сърчаджиева. След края на изпълнението си Караджова буквално изхвърча от сцената и си тръгна по възможно най-бързия начин от студиото само и само да не засече Део.

Щерката на фронтмена на "Сигнал" е обидена на ексгаджето си, че само месец след раздялата им той се афишира с новата си изгора Елена. "Не мисля, че толкова бързо трябваше да го прави. Все пак бяхме заедно седем години, а той не изчака и няколко месеца. И на него съм му казала, че това не беше ОК", сърдито казва Лора. След като Део бързо заряза новата си, той отново се обясни, че много обича "Лорчето" и би искал да се съберат.

Блондинката обаче е непреклонна и твърдо се крие от срещи с него. Това, изглежда, ще й е все по-трудно, защото от днес двамата пак ще се срещат често. Довечера тя влиза в студиото на "Музикална академия", а лично Део, който е водещ на шоуто, ще я заведе до там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !