Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Келан Луц от "Здрач": България е моят нов дом!

отпечатай новината

27.09.2013 15:40 | Видян 1929 пъти

Келан Луц от

Звездата от "Здрач" Келан Луц, който в момента снима последния си филм в България, беше един от ВИП-гостите на откриването на нова зала за боулдър катерене в софийски мол. Келан пристигна в компанията на продуцента Лес Уелдън и Дияна Любенова, и макар видимо уморен, идолът на тийнейджърките не отказа на никого снимка или автограф. Един от феновете му Део, който беше водещ на събитието, също не пропусна снимка с популярния актьор, пише  Lifestyle.bg.

Любимият "вампир" разкри за missbloom.bg, че идва в България за втори път и ще остане тук 5 месеца. Актьорът работи по "Непобедимите 3" много здраво, но е успял да излезе от София и да посети Златни пясъци и Варна.

"Много ми хареса. - разказва Келан. - "Беше забавно, защото повечето местни хора не ме разпознаваха. Когато заговарях на английски, ме питаха от къде съм. Казвах: "От Америка". А те: "Хубава работа, както правиш тук чак от Америка, ние даже вече не сме в сезон!" (Смее се). Точно това ми достави удоволствие, че активният сезон беше свършил и имаше спокойствие, можех наистина да опозная и усетя тези места. Варна много ми хареса."

Звездата от "Здрач" вече е наясно и със софийските нощни чалга клубове, където му се е случвало веднъж да танцува цяла нощ. Но най-много му харесва храната в България". "Зеленчуците са невероятни! Толкова са свежи! Например доматите в Америка изобщо нямат такъв вкус"

Актьорът споделя още, че у нас се чувства добре, защото папараците не го следват на всяка крачка: "Тук много хора ме разпознават, снимат ме, искат автограф, но това е окей. Няма нищо общо с папараците в Америка. Знаеш ли, странното е, че в Америка на практика съм си у дома, но в същото време заради известността нямам никакво спокойствие. Точно това успях да получа тук. Затова се чувствам все едно България е моят нов дом!"

Снимка: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !