Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Петя Буюклиева в тежка истерия

отпечатай новината

01.10.2013 10:15 | Видян 2709 пъти

Петя Буюклиева в тежка истерия

Естрадната звезда Петя Буюклиева е яхнала яко метлата. Ветеранът от предаването „Музикална академия" се тресе от жестока истерия и крещи на абсолютно всички в къщата. Най-черни са й младите участници. Всички те били абсолютни некадърници и в сравнение с нея - абсолютна гола вода, разкриха запознати със задкулисието на рейтинговото риалити.

Петя дотолкова била изтрещяла, че само дебнала някоя жертва, на която да сподели своето разочарование и на чието рамо да плаче. Буюклиева повела също така кръстоносен поход срещу всички изгряващи звезди, както и срещу по-известните имена като Криско, Лора, Дичо.
Въпреки че в началото на предаването Петя се похвали с прекрасни кулинарни умения, сега тя отказа категорично да готви, защото никой не заслужавал да хапва от вкусните й ястия. „Държи се направо безобразно, истериите й са безкрайни, дори не може да спи от яд, че е номинирана за изгонване. За нея това е страшно унижение", оплакват се звездите в къщата.

Съквартирантите й дори се притесняват за здравето на Петя. Тя била толкова разстроена, че по лицето й избивали червени петна и вдигнала кръвно. Кичка Бодурова, която само преди няколко дни влезе в конфликт с Петя, й предложила да й даде от своите пари, за да направи представянето си днес вечерта много лъскаво и зрелищно.

И докато Буюклиева фучи и съска, Любен, който е от младите и неизвестни звезди, се извини на Етиен Леви за това, че го е нарекъл ретро. В своята визитка Любо разказа, че Леви е бил негов преподавател в Нов български университет, но не успял да го научи на нищо, защото работел с твърде остарели методи. Любен бил страшно ентусиазиран да продължи напред и се заканил да победи в битката за изгонване Лора Караджова и Петя Буюклиева.

В къщата вече са се разделили на два лагера. Младите звезди са много дразнещ фактор за по-възрастните заради това, че водят твърде бурен живот в дома на „Музикална академия". Те пият до късно, танцуват, вдигат шум, а сутрин трудно стават, което адски дразни възрастните ранобудници.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !