Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Уесли Снайпс друса гюбеци в софийска дискотека

отпечатай новината

05.10.2013 09:00 | Видян 2358 пъти

Уесли Снайпс друса гюбеци в софийска дискотека

Уесли Снайпс, който е известен почитател на блондинки, беше изловен да танцува с чаровна брюнетка в столичен нощен клуб. Звездата от „Непобедимите 3” страхотно се забавляваше в компанията на младата дама и непрекъснато я караше да му показва стъпките на някое от българските хора. Желанието за класически фолклор обаче отстъпи на заден план в момента, в който диджеят пусна актуален кючек, научи novini.bg.

До края на вечерта остана мистерия коя е жената, с която Снайпс купонясваше до малките часове. Клиентите на клуба се опитаха да разберат как са се запознали. На това дамата само отвърна: “Много съм развълнувана, не мога да ви кажа нищо”. С интереса си към тъмнокосата хубавица Снайпс изневери на слабостта си към блондинките. С появата на холивудския актьор в нощния клуб групичка млади дами го фиксираха и започнаха да се навъртат около него за автографи.

Когато обаче една от госпожиците стана прекалено настъпателна, Уесли изчезна в едно от VIP сепаретата и не се показа на дансинга около два часа. Жената, с която се вихреше в ритъма на танците, бе забелязана да седи до него в сепарето. За ужас на актьора златотърсачките бяха на поста си и веднага тръгнаха по петите му, щом реши да се разходи из заведението.

Наложи се охраната да усмири напористите хубавици. Когато пристигна в България през август, Снайпс беше попитан от журналисти какво мисли за българските жени. Актьорът закачливо отговори: “Жени ли? Къде са? Дайте ги насам!”.

Снимка: novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !