Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Щерката на Наско Сираков показа гаджето си

отпечатай новината

07.10.2013 12:15 | Видян 4325 пъти

Щерката на Наско Сираков показа гаджето си

Дъщерята на Илияна Раева, Виолета Сиракова показа новата си любов. Чаровната Вили страни от прожекторите, но този път не можа да не се похвали с избраника си. Тя пусна снимки на гаджето си, а приятелките й откровено й завидяха. Младата хубавица се радва на вниманието на истински красавец. „Много, много сте сладки“, възхищават се нейните близки. И пожелават много щастие на влюбената двойка.

Щерката на Наско Сираков, за разлика от сестра си, държи да не се показва особено много в публичното пространство. Тя пое по пътя на майка си и вместо с мода, като по-известната си сестра се посвети на спорта. За разлика от Илияна Раева обаче Виолета предпочете една по-нежна разновидност на спорта — танците.

Красавицата дори има своя школа, в която обучава млади надежди и се радва на големи успехи. Но от скромност избягва да говори за това. До неотдавна Вили пазеше в тайна и кой е новият мъж до нея. Девойката си мълчеше, тъй като не искаше любопитни очи да се втренчват всеки път в прекрасния принц, когото си е избрала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !