Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Благо Джизъса се забавлява с Алисия

отпечатай новината

08.10.2013 14:50 | Видян 3559 пъти

Благо Джизъса се забавлява с Алисия

Бившият национал Благой Георгиев и волейболната легенда Любо Ганев вдигнаха луд купон в столична чалготека. Двамата се забавляваха до зори с песните на Алисия. Халфът пристигна в компанията на половинката си Христина, която е близка приятелка с певицата. Двамата и компанията им бяха запазили специално сепаре в заведението. Те се отдадоха на купона само няколко часа след прибирането си в България. Бившата изгора на Валери Божинов и Николай Михайлов видимо се зарадва на компанията, като не спря да ги поздравява, пише България днес.

Татуираният футболист стана център на внимание още с влизането си в заведението. Той бе избъзикан от двама от сервитьорите. Те бяха облекли специални фланелки в негова чест. На гърба им имаше номерата 1 и 9, а надписите им образуваха израза "шарения Благо". Георгиев прие с усмивка бъзика и дори се снима с майтапчиите. Играчът не спря да пуши наргиле цяла вечер, а в ръката му имаше марково питие.

Малко по-късно в заведението се появи и Любо Ганев. Той го раздаваше далеч по-скромно от футболиста, с когото се поздравиха приятелски. Волейболната легенда също не остана без поздрав от Алисия. Да се снима с него побърза и певецът Илиян, който купонясваше с приятели.

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !