Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

"Стан - да победиш с любов" филм за борбата на Стилян Петров с левкимията

отпечатай новината

09.10.2013 18:00 | Видян 3052 пъти


Журналистът Ива Стоянова представи филма си пред приятели на именития футболист и колеги

Този четвъртък, 10 октомври, в праймтайма на телевизията – в 20:30, TV7 ще излъчи авторския филм на журналиста Ива Стоянова и оператора Николай Глушков, посветен на борбата на именития ни футболист Стилиян Петров с левкемията – „Стан – да победиш с любов“.

Филмът за капитана на Селтик, Астън Вила и националния отбор на България е реализиран с много любов и включва емоционални откровения на Стилиян Петров и за първи път на цялото му семейство - съпругата Паулина, децата – Стилиян-младши и Кристиян, брата Иван и родителите Светлинка и Альоша. От името на приятелите говорят съотборникът и съименник по фамилия на Стилиян – Мартин Петров, и най-добрият приятел на Стан от Бирмингам – Чарли.

Дълбоко вдъхновяващата лична борба на Стан с коварната болест със сигурност няма да остави нито един зрител безучастен. Филмът ще зареди с много позитивизъм, воля и сила и ще вдъхнови зрителите с прекрасната любов между Стилиян и съпругата му, на която ще се насладят.

На специално събитие снощи, „Стан – да победиш с любов“ беше представен пред най-близките приятели на футболиста, за които той говори във филма с неподправената обич, която се среща само в здравата мъжка дружба. Първи филма видяха Стойчо Младенов, Анатоли Нанков, Димитър Иванков, Радостин Кишишев, Мариан Христов и Константин Мирчев, които пристигнаха на премиерата със своите съпруги.

„Всички, които участвахме в направата на този филм, вложихме цялата си любов и емоция в него, защото човекът и семейството, за които разказваме са пример за подражание. Ще бъда щастлива историята да достигне до възможно най-много хора, защото начинът, по който Стилиян и близките му вдъхновяват, е невероятен. За мен е чест, че имах доверието на Стилиян да направим нещо толкова истинско и ценно, което вярвам, че за дълго ще остане в мислите на хората и ще ги направи по-добри!“, сподели развълнувана Ива Стоянова след премиерата.

Ива Стоянова и операторът Ники Глушков заснеха интервютата със Стилиян и семейството им в Глазгоу, където присъстваха на бенефиса на българина на 8 септември. Както Ива казва, филмът е направен на един дъх с много любов и от страна на монтажиста Роси Гюрова, на автора на музикалното оформление - Досю Амуджев, и режисьорите Стефка Райкова и Васил Лесов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !